Home Onze evenementen

Agenda

In de onderstaande agenda staan alle geplande activiteiten en events.
Bij deze ben je alvast van harte uitgenodigd!
En heb je zelf leuke ideeën laat van je horen:)

Kerk in de Kroeg ‘Goede Genade‘

Op zondagmiddag naar de kroeg voor… een goed verhaal! Café de Liefde Harderwijk maakt er een traditie van: met het concept Kerk in de Kroeg. Een informele, laagdrempelige samenkomst in de kroeg, met een goed verhaal. Het verhaal heet ‘Goeie genade!’ en komt deze keer van spreker Durk Muurling. Iedereen is welkom.

 

Net als vorig jaar organiseert Café de Liefde weer een Kerk in de Kroeg.

Op zondag 31 maart is iedereen meer dan welkom bij Markt7 in Harderwijk, een eigentijdse horecagelegenheid aan zowel Markt als Hortuspark. Het initiatief, het concept zelf en de organisatie van Kerk in de Kroeg© zijn in handen van Café de Liefde.

 

Vriendschap vieren

In de kroeg ontstaan vaak goede gesprekken en worden echte vriendschappen gevierd. Daar kan iedereen iets mee, gelovig of niet. Dat is de gedachte van Kerk in de Kroeg. Het evenement begint om 15:00 uur. Wie een comfortabele plek wil, komt op tijd en bestelt vast een drankje. Markt7 is een gastvrije locatie, maar het aantal stoelen is beperkt. En uiteindelijk geldt: vol is vol. Drankjes zijn uiteraard voor eigen rekening; er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de onkosten.

 

Spreker Durk Muurling (www.passievoorgod.nl) begint zijn loopbaan als elektromonteur op de Marinewerf in Den Helder en werd daarna theoloog en spreker. Hij is voorganger, pastor en actief op internet. Tijdens de Kerk in de Kroeg draagt Durk een zendermicrofoon en loopt hij rond; hij is dus voor iedereen goed te zien en ook bij geroezemoes goed te horen.

 

Feiten
zondag 31 maart 2019
inloop vanaf 14.30 uur | aanvang stipt 15.00 uur
Markt 7, Harderwijk

Let wel:
We houden een collecte voor de onkosten van de middag.
 

Welkom!