Home Onze evenementen

Agenda

In de onderstaande agenda staan alle geplande activiteiten en events.
Bij deze ben je alvast van harte uitgenodigd!
En heb je zelf leuke ideeën laat van je horen:)

American Party Picnic AZC

Café de Liefde organiseert:

Grote picknick met eten, muziek en gesprek bij AZC Harderwijk

 

Iedereen is welkom op de ‘American Party Picnic’ in de openlucht op zaterdag 13 juli, bij het Asielzoekerscentrum (AZC) Harderwijk. De picknick is een initiatief van Café de Liefde en het AZC. Er is live muziek en er zijn drankjes en iedereen neemt iets te eten mee. Wel graag van tevoren opgeven.

 

AZC Harderwijk telt zo’n 700 bewoners en 52 nationaliteiten. Een prima plek voor ontmoeting, maaltijd en gesprek, vindt Teun van Garderen van Café de Liefde. Daarom organiseert Café de Liefde in samenwerking met het AZC op zaterdag 13 juli een spontane picknick.

 

Mix van eten en muziek

“De toegang is vrij en iedereen is welkom, maar het is wel gewenst dat deelnemers zich even opgeven”, zegt Van Garderen. “Dan kunnen we meteen uitleggen wat je moet meenemen. Het principe is ‘bring your own food to share’, dus iedereen brengt eten mee om te delen. Deelnemers nemen ook hun eigen bord, beker en bestek mee. Mensen die willen zitten kunnen zelf voor een kleedje of een stoeltje zorgen. Het AZC zorgt voor iets te drinken en wij regelen levende muziek met het Head South Trio. Als de muzikanten even pauzeren, draaien we muziek van de afspeellijstjes die de deelnemers meenemen. Dat gaat dus een prachtige mix worden!”

 

De picknick begint om 16:30 uur bij het AZC aan de Graaf Ottolaan. Vanaf 16.00 uur is de inloop.  We starten met een laagdrempelige activiteit en een kort welkomstwoord en is er volop tijd voor kennismaking en gesprek. Rond 17:30 uur start de gezamenlijke maaltijd en is er live muziek. Rond 19.30 uur is het einde van de picknick. Opgeven kan via de website www.grandcafedeliefde.nl,  telefoon 06 42 65 69 24 of e-mail: teun@cafedeliefdeharderwijk.nl.