Home Onze evenementen

Agenda

In de onderstaande agenda staan alle geplande activiteiten en events.
Bij deze ben je alvast van harte uitgenodigd!
En heb je zelf leuke ideeën laat van je horen:)

Kinderkanker in woord, beeld en geluid

VECHTERSBAAS MET STOUTE CELLEN

Lisanne Spaander (21) heeft op haar 16e te horen gekregen dat ze een kwaadaardige tumor (botkanker) heeft. Muziek is haar uitlaatklep en ze schreef haar eigen lied Vechtersbaas, over haar mentale strijd tegen kanker. 

Ze kreeg podium bij Marco Borsato, RTL late night, bij de opening van het Maxima centrum en diverse andere plekken. Lisanne zingt recht in je hart en ze weet je te raken.

Lisanne kan vanwege haar ziekte en fysieke gesteldheid niet werken. Met het geven van presentaties en het schrijven en zingen van liedjes probeert ze een bestaan op te bouwen.

Meer weten of Lisanne ondersteunen? www.lisannespaander.nl

 

Fotografe Marijn Fidder (21) is door de EO uitgeroepen tot meest inspirerende jongere van Nederland en dit jaar genomineerd als Harderwijker van het jaar. Met haar project Stoute Cellen brengt ze kinderen met kanker in beeld. Ze geeft gezinnen een aandenken en tegelijkertijd is het een manier om het taboe wat op deze ziekte ligt te doorbreken. Het is een heftige tijd en je denkt er als ouder niet aan om foto’s te maken. Deze foto’s kunnen heel waardevol zijn voor de verwerking of als herinnering.

Meer weten of Marijn ondersteunen? www.marijnfidder.nl/vrij-werk/stoute-cellen

Café de Liefde biedt deze jonge dames die allebei een jeugdlintje kregen opgespeld, graag podium tijdens de Aaltjesdagen om hun verhaal te vertellen, in woorden, met muziek en in beelden.

Vrijdagavond 7 juni 20.30 uur Hotel Baars (inloop vanaf 20.15 uur)

Zaterdag 8 juni 12.00 uur Oude Synagoge (inloop vanaf 11.45 uur)

Zondag 9 juni 16.00 uur Oude Synagoge (inloop vanaf 15.45 uur)