Home Onze evenementen

Agenda

In de onderstaande agenda staan alle geplande activiteiten en events.
Bij deze ben je alvast van harte uitgenodigd!
En heb je zelf leuke ideeën laat van je horen:)

cocktails maken en proeven

Op dinsdag 18 december 2018 organiseert Grand Café de Liefde (in lijn met reeds georganiseerde bier-, wijn- en vorig jaar whiskey proeverij) dit jaar een cocktailproeverij met als extra dimensie dat we ze zelf gaan leren maken!

De avond begint om 20.00 uur. We zijn te gaste bij Café Ome Co aan de Vijhestraat. We starten met registratie, een welkomswoord en een welkomsdrankje. Daarna maken we kennis met onze 'Tom Cruise' van de avond: cocktailshaker/bartender Chris. Hij vertelt over de introductie en geschiedenis van cocktails.  Leuk en verrassend leerzaam! Hij geeft  uitleg over de tools, de spirits en het maken van de cocktails. Vervolgens gaan we in groepjes van 5 aan de slag met het maken en proeven van twee cocktails. Doe je best, want de lekkerste cocktail wint een prijs! Aan het eind van de avond hebben we nog een mini pubquiz en geven we - tijdens het naborrelen - alvast een vooruitblik op onze plannen voor 2019.

Van te voren aanmelden is verplicht, want vol=vol. De kosten zijn € 20 pp. Na aanmelding krijg je een tikkie om te betalen. Na betaling bevestigen we je deelname; eerst dan ben je gegarandeerd van een workshopplek.

Super leuk om tijdens de feestdagen je geliefden te verrassen met een  professionele, maar zelf gemaakte, cocktail! 

Aanmelden voor 12 december via onze website of email adres.